MENU

Συνταγές

Γιάννης Αποστολάκης

ο Κρητικός Σεφ προτείνει

Χταπόδι ζουμερό στο φούρνο στιφάδο
Μια ελληνική συνταγή, που μυρίζει θάλασσα και… μαγεύει γευστικά τους λάτρεις του χταποδιού.
Διαβάστε περισσότερα
Ταρτάκια με γαρίδες και πράσο
Εντυπωσιάστε τους φίλους σας με μια θαλασσινή και… gourmet συνταγή, πολύ γρήγορα και εύκολα.
Διαβάστε περισσότερα
Έτσι θα μαγειρέψετε τα θαλασσινά την Σαρακοστή
Τη σαρακοστή τα οστρακοειδή (μύδια, γυαλιστερές, στρείδια, χτένια, κυδώνια) και τα μαλάκια (χταπόδια, σουπιές, καλαμάρια) αθρόποδα (γαρίδες, καβούρια) έχουν την τιμητική τους.
Διαβάστε περισσότερα
Χταποδάκι στιφάδο με αρισμαρί και βαλσάμικο
Παραδοσιακή ελληνική συνταγή για τη Σαρακοστή… με στοιχεία που μυρίζουν Κρήτη.
Διαβάστε περισσότερα
Μακαρονάδα θαλασσινών με μύδια και γαρίδες
Παραδοσιακή μακαρονάδα θαλασσινών, με έντονα αρώματα. Ιδανική για κάθε Σαρακοστιανό τραπέζι.
Διαβάστε περισσότερα
Καλαμάρι στο τηγάνι με σάλτσα βασιλικού
Μια Σαρακοστιανή συνταγή που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι, κάθε εποχή του έτους.
Διαβάστε περισσότερα
Αβοκάντο με μαριναρισμένη κουτσομούρα
Αβοκάντο Κουτσομούρα Ρόκα Κρεμμύδι φρέσκο Μαρούλι Αλάτι Χυμό από 2-3 λεμόνια Ενα ρόδι Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Καθαρίζουμε καλά την κουτσομούρα, την βάζουμε σε ένα μικρό μπολ. Προσθέτουμε αλάτι και χυμό λεμονιού έως ότου καλυφθεί το ψάρι. Την αφήνουμε 2-3
Διαβάστε περισσότερα
Καλαμάρια γεμιστά με τσιγαριστά χόρτα
Δοκιμάστε μια γνήσια σαρακοστιανή παραδοσιακή συνταγή με αγνά υλικά, για όλη την οικογένεια.
Διαβάστε περισσότερα
Φιλέτο τόνου ψητός με δεντρολίβανο
Υλικά για 2 άτομα 600-700γρ, Τόνο 2τεμ Κρεμμύδια ξερά 2 Σκελίδες σκόρδο 4τεμ. Ντομάτες ώριμες 4 κ.σ Έχτρα παρθένο ελαιόλαδο 4 κλαδάκια Δεντρολίβανο Αλάτι- Πιπέρι Ρίγανη Αντικολιτικό χαρτί Εκτέλεση Φιλετάρουμε το τόνο. Με ένα κοφτερό μαχαίρι, το χωρίζουμε κατά μήκος.
Διαβάστε περισσότερα
Φιλέτο μπακαλιάρος τηγανητός
Υλικά για 4 άτομα 4 φιλέτα μπακαλιάρος 1 αυγο Μια πρέζα μοσχοκάρυδο 1κ.γ. τσικουδια 1κ.γ. ξυσμα λεμονιού 300m.l νερό 150γρ αλεύρι για τηγάνισμα Μια πρέζα αλάτι 600γρ σταμναγκαθι Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα Εκτέλεση Σε μια μικρή λεκάνη κτυπάμε το ασπράδι
Διαβάστε περισσότερα
Antigoni

Γρήγορη επικοινωνία

    EU GDPR: Χρησιμοποιούμε cookies για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή online εμπειρία. Συμφωνώντας με την χρήση cookies αποδέχεστε την πολιτική χρήσης των δεδομένων σας.