Αβοκάντο με μαριναρισμένη κουτσομούρα
- Αβοκάντο
- Κουτσομούρα
- Ρόκα
- Κρεμμύδι φρέσκο
- Μαρούλι
- Αλάτι
- Χυμό από 2-3 λεμόνια
- Ενα ρόδι
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε καλά την κουτσομούρα, την βάζουμε σε ένα μικρό μπολ.
Προσθέτουμε αλάτι και χυμό λεμονιού έως ότου καλυφθεί το ψάρι. Την αφήνουμε 2-3 ώρες να μαριναριστεί. Ψιλοκόβουμε το μαρούλι τη ρόκα και φρέσκο κρεμμυδάκι.
Το απλώνουμε σε ένα μεγάλο πιάτο, βάζουμε από επάνω το καθαρισμένο αβοκάντο, απλώνουμε το μαϊναρισμένο ψάρι.
Γύρω – γύρω βάζουμε λίγο ροδί στα ενδιάμεσα, και το περιχύνουμε με το υπόλοιπο λεμόνι και λίγο λάδι.