MENU

Αβοκάντο με μαριναρισμένη κουτσομούρα

  • Αβοκάντο
  • Κουτσομούρα
  • Ρόκα
  • Κρεμμύδι φρέσκο
  • Μαρούλι
  • Αλάτι
  • Χυμό από 2-3 λεμόνια
  • Ενα ρόδι
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε καλά την κουτσομούρα, την βάζουμε σε ένα μικρό μπολ.

Προσθέτουμε αλάτι και χυμό λεμονιού έως ότου καλυφθεί το ψάρι. Την αφήνουμε 2-3 ώρες να μαριναριστεί. Ψιλοκόβουμε το μαρούλι τη ρόκα και φρέσκο κρεμμυδάκι.

Το απλώνουμε σε ένα μεγάλο πιάτο, βάζουμε από επάνω το καθαρισμένο αβοκάντο, απλώνουμε το μαϊναρισμένο ψάρι.

Γύρω – γύρω βάζουμε λίγο ροδί στα ενδιάμεσα, και το περιχύνουμε με το υπόλοιπο λεμόνι και λίγο λάδι.

    Antigoni

    Γρήγορη επικοινωνία

      EU GDPR: Χρησιμοποιούμε cookies για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή online εμπειρία. Συμφωνώντας με την χρήση cookies αποδέχεστε την πολιτική χρήσης των δεδομένων σας.