Μακαρονάδα θαλασσινών με μύδια και γαρίδες
Υλικά
- 1 συσκευασία μύδια Antigoni Sea Frozen
- 1 συσκευασία γαρίδες μικρές Antigoni Sea Frozen
- 500 γρ. βρασμένα spaghetti ή liguini
- 6 κ.σ. σκόρδο
- 8 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- ελαιόλαδο
- αλάτι και πιπέρι
- μισό ποτηράκι λευκό κρασί
- 4 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
Παραδοσιακή μακαρονάδα θαλασσινών, με έντονα αρώματα. Ιδανική για κάθε Σαρακοστιανό τραπέζι.
Η διαδικασία παρασκευής είναι εξαιρετικά εύκολη!
Σε βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε καλά τα θαλασσινά μαζί με το σκόρδο και το μπούκοβο. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, τον μαϊντανό και ομογενοποιούμε. Στο τέλος, βάζουμε το αλατοπίπερο και την παρμεζάνα.
Καλή σας όρεξη!